DS Busuit - Premium Business Template for Joomla!

papirleker

Norsk design                                                                                                                                                   


Maya Hjertholm står bak designet og illustrasjonene i Lille Venn Papirleker. Maya er utdannet grafisk designer
fra Westerdals School of Communication i Oslo. Jeg ser mye vakkert i vintage og retro design og blir inspirert
av blant annet gamle leker og barnebøker.


 

Papirdukker startet det hele

Lille Venn Papirleker begynte som et kreativt prosjekt til mine egne to småjenter, Amelia og Henny, høsten 2011. Da Alexander fant en eske med mine gamle papirdukker ble jentene begeistret. Da jeg ikke fant slike papirdukker jeg lette etter i butikkene tegnet jeg selv to dukker inspirert av døtrene mine. Dukkene fikk klær og egen mappe som er utformet som et jenterom og brukes som rekvisitt i leken. Positiv respons fra lokale butikker og flere oppmuntringer gjorde at jeg valgte å kommersialisere Lille Venn. På et halvt år har Lille Venn blitt et gründerprosjekt og jeg er i gang med å skape et papirleke-konsept. Begynnelsen på serien Lille Venn Papirleker ble lansert i juni og vi er på god vei inn i norske butikker. Nå jobbes det med nye papirleker og en gutteversjon av bursdagsmappa.

 

Behov for en digital pause?

Vi er en barnefamilie med travle hverdager og setter stor pris på den tiden vi kan sette oss ned og ta en digital
pause sammen, gjerne med en kreativ aktivitet. Jeg elsker å jobbe med papir siden det gir uendelige mulighet-er! Lille Venn Papirleker
kan man klippe, brette, farge, lime, leke med og samle på. Å jobbe med papir er en flott måte for barna å utforske sine skaperevner på og samtidig er det god finmotorisk trening!